Antigifcentrum

Callcenter

Handig in de Tuin Callcenter: Bel gratis 0800 62 604.

Voor al je vragen omtrent de tuin. Wij gaan met jou op zoek naar juiste oplossingen om problemen in en rond de tuin aan te pakken. Bereid je een aankoop voor en heb je nood aan advies?  Wij luisteren naar jouw vragen! Het callcenter geeft altijd onafhankelijk advies. Voor commerciële vragen zoals prijs of beste product, kan je terecht bij je vakhandel of bij de groene lijnen en digitale kanalen van de fabrikanten.

Het callcenter is dagelijks te bereiken van maandag tot zaterdag tussen 8 en 20 uur. Van maart tot juni kan je ook op zondag bij ons terecht van 9 tot 13 uur.

Vraag advies aan een opgeleid expert!

Wens je bijkomende raad bij je aankopen? Vraag naar een opgeleide expert in je verkooppunt.

De garden leden van Phytofar staan hieronder opgesomd. Voor alle specifieke productinformatie kan je hen rechtstreeks contacteren.

Onze filmpjes op YouTube

Comeos, de Belgische handelssector, BTV, de Belgische vereniging van Tuincentra, en Belplant, de Belgische vereniging van de industrie van Gewasbeschermingsmiddelen, sloegen de handen in elkaar om een aantal interessante en leuke filmpjes te maken. In de filmpjes krijg je als consument of tuinier, duidelijke richtlijnen over hoe je best kan omgaan met plagen, ziekten en onkruiden in je tuin.

Voor alle specifieke productinformatie

consulteer je best de website van de verdeler/producent.

Fytoweb

Dit is de website van de Belgische overheid waar je alle toegelaten gewasbeschermingsmiddelen vindt met hun toepassingswijze, én de meest recente wetgeving.

Zonderisgezonder

website van VMM over tuinieren zonder gewasbeschermingsmiddelen

Pesticiden in je huis of tuin?